Șef serviciu – Primăria Orașului Întorsura Buzăului, Județul CovasnaȘef serviciu

Primăria Orașului Întorsura Buzăului, Județul Covasna

5 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Orașului Întorsura Buzăului, Județul Covasna, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă de şef serviciu, grad I, Serviciul juridic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999, privind Statutul funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare;
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe juridice;
  • să fie absolvenţi de rnasterat sau de studii post universitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice în condițiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 5 ani;
  • cunoștințe operare PC – nivel mediu, dovedite pe baza unor documente care să ateste deținerea competențelor, emise în condițiile legii.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 08 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăria Orașului Întorsura Buzăului, Județul Covasna din str.Mihai Viteazu, nr. 173, telefon: 0267/370.337, e-mail primaria@intorsura.info.

Apply for this Job