Șef serviciu – Primăria Orașului BușteniȘef serviciu

Primăria Orașului Bușteni

16 mai 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Orașului Bușteni, Județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante de şef serviciu, grad I din cadrul Serviciului achiziţii publice, relaţii publice, informatică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în profil economic, juridic sau tehnic;
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor – minimum 2 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 iunie 2017: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 14 iunie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 16 iunie 2017, ora 10:00: interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Bușteni, din Bușteni, bd. Libertății nr. 91, telefon 0244/322.005.

Apply for this Job