Şef Serviciu – Primăria Municipiului Orăştie


Şef Serviciu

Primăria Municipiului Orăştie

17 noiembrie 2016

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Orăştie, Judeţul Hunedoara organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de Şef Serviciu Poliţia Locală.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul „Ştiinţe militare şi informaţii”;
  • să fi absolvit studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitate studiilor necesare exercitării funcţiei;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minimum 2 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 decembrie 2016, ora 10:00: proba scrisă;
  • 21 decembrie 2016, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Municipiului Qrăştie, cu sediul în piaţa Aurel Vlaicu nr. 3, telefon 0254-241513 interior 112.

Apply for this Job