Șef serviciu – Primăria Municipiului FocşaniȘef serviciu

Primăria Municipiului Focşani

8 februarie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Focşani, județul Vrancea, organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere, vacantă, de șef serviciu gradul II – Serviciul administrarea domeniului public şi privat, publicitate din cadrul Primăriei Municipiului Focşani.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţă – Știinţe juridice sau în ramura de știință – Științe economice;
  • studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, absolvite în condiţiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani;
  • cunoştinţe de operare PC – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 martie 2018, ora 10:00: proba suplimentară de testare a cunoştinţelor PC;
  • 14 martie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la Primăria Municipiului Focşani, județul Vrancea, Direcţia resurse umane şi coordonare unităţi subordonate, telefon 0237/213.416.

Apply for this Job