Șef serviciu – Primăria Municipiului DorohoiȘef serviciu

Primăria Municipiului Dorohoi

21 februarie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Dorohoi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de şef serviciu la Serviciul investiţii, achiziţii publice

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • specialitatea studiilor: Facultatea de construcţii şi arhitectură, Facultatea de construcţii şi instalaţii, Facultatea de mecanică, Facultatea energetică, Facultatea de hidrotehnică, Facultatea de ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor minimum 2 ani;
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 martie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 30 martie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi, Județul Botoșani, din str. Al. I. Cuza, nr. 41, telefon: 0231/610.133, interior 114.

Apply for this Job