Șef serviciu – Primăria Municipiului Bârlad, Județul VasluiȘef serviciu

Primăria Municipiului Bârlad, Județul Vaslui

12 aprilie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Bârlad, Județul Vaslui, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante, de șef serviciu în cadrul Serviciului Impozite și Taxe de la Persoane Juridice din cadrul Direcției Economice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă echivalentă în ramura ştiinţe economice;
  • studii de masterat sau postuniversitare  în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor  necesare exercitarii funcţiei, în conditiile legii; (Rectificare conform fișierelor de mai jos, transmise de angajator la Monitorul Oficial)
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 14 mai 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Bârlad din str. 1 Decembrie, nr. 21, Județul Vaslui, telefon 0235/411.760, interior 204, e-mail resurseumane@primariabarlad.ro.

descarca: RECTIFICARE-ANUNT-CONCURS.pdf 478KB PDF

descarca: RECTIFICARE-anunt.docx 15KB DOCX

Apply for this Job