Șef serviciu – Primăria Comunei Turţ, Judeţul Satu MareȘef serviciu

Primăria Comunei Turţ, Judeţul Satu Mare

4 februarie 2020

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Turţ, Judeţul Satu Mare, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de șef serviciu – Serviciul situații de urgență.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor – studii superioare – Științe militare informații și Ordine publică, Inginerie Geologică Mine Petrol și Gaze și Ingineria Resurselor Vegetale și Animale;
  • să dețină competențe profesionale în prevenirea și stingerea incendiilor dovedite prin atestat sau adeverință;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 martie 2020, ora 10:00: proba scrisă;
  • 08 martie 2020, ora 10:00: proba practică.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Turţ cu sediul în Turţ, Piaţa Eroilor nr. 18, judeţul Satu Mare, telefon 0769.072.285, e-mail primariaturt@yaboo.com.

Apply for this Job