Șef serviciu – Primăria Comunei Prejmer, Județul BrașovȘef serviciu

Primăria Comunei Prejmer, Județul Brașov

6 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Prejmer, Județul Brașov, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de șef serviciu, gradul II – Serviciul Investiții, Achiziții Publice și Gospodărire Comunală.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
  • absolvent program de perfecționare în domeniul relațiilor internaționale;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • cunoașterea unei limbi străine internaționale, nivel mediu, dovedită cu certificat de absolvire/atestat/diplomă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 septembrie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • 10 septembrie 2018, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăria Comunei Prejmer, Județul Brașov, din str. Mare, nr. 565, Compartimentul Stare civilă şi resurse umane, telefon 0268/362.003, fax 0268/362.003, e-mail: primăria.prejmer@yalioo.com.

Apply for this Job