Șef serviciu, inspector (3 posturi) – Primăria Municipiului Baia MareȘef serviciu, inspector (3 posturi)

Primăria Municipiului Baia Mare

16 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Baia Mare, județul Maramureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice vacante, după cum urmează:

  • șef serviciu – Serviciul patrimoniu – conducere
  • inspector debutant și asistent din cadrul Serviciului Monitorizare Contracte – execuție

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • Condițiile specifice pentru șef Serviciu patrimoniu sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe inginerești sau în specializarea drept, minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.
  • Condițiile specifice pentru posturile din cadrul Serviciului Monitorizare Contracte: inspector debutant – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe inginerești; inspector asistent – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe inginerești, minimum un an vechime în specialitatea studiilor.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 februarie 2019, termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 15 februarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, str. Gheorghe Şincai nr. 37, telefon: 0262/211.001.

Apply for this Job