Şef serviciu – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor BacăuŞef serviciu

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bacău

26 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Concurs amânat la o dată ce va fi comunicată ulterior, conform M.O. nr. 1162/11.08.2017.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bacău organizează concurs de recrutare în vederea ocupării funcţiei publice de conducere vacante de şef serviciu Laborator, din cadrul Serviciului Laborator.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul medicină veterinară,
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 2 ani şi o limbă de circulaţie internaţională nivel mediu;

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 07 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă;  Concurs amânat la o dată ce va fi comunicată ulterior, conform M.O. nr. 1162/11.08.2017.
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bacău, din str. Bucovinei, nr. 21, telefon: 0234/586.233.

Apply for this Job