Șef serviciu – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului MaramureșȘef serviciu

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș

22 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante de șef serviciu din cadrul Serviciului Comunicare, Registratură, Secretariat și IT.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • să fie absolvenți de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul Științelor Comunicării;
  • să fie absolvenți de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;
  • să fie numiți într-o funcție publică din clasa I;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani;
  • să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară ncradiată în condițiile legi.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 aprilie 2019, ora 16.00: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 22 aprilie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 24 aprilie 2019, ora 12.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Generală de Asistență Sociala și Protecție a Copilului Maramureș din Baia Mare, str. Banatului nr. 1, telefon 0262/228.999, interior 27.

Apply for this Job