Șef serviciu – Direcția de Asistență Socială SiretȘef serviciu

Direcția de Asistență Socială Siret

7 octombrie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția de Asistență Socială Siret, județul Suceava, organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere, vacante de șef serviciu al Serviciului juridic, beneficii sociale, buget-contabilitate și resurse umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • să fie absolvenți cu diplomă a studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice;
  • să fie numiți într-o funcție publică clasa I;
  • să îndeplinească condițiile minime de vechime, adică 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere de șef serviciu;
  • cunoștințe operare calculator/programe specifice de contabilitate – nivel avansat;

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 07 noiembrie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Informaţi suplimentare se pot obţine la Direcția de Asistență Socială Siret, cu sediul în Șiret, strada Castanilor, nr. 5E, județul Suceava, telefon 0230.251.119.

Apply for this Job