Șef serviciu – Consiliul Judeţean ConstanţaȘef serviciu

Consiliul Judeţean Constanţa

4 august 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Judeţean Constanţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de șef serviciu – Serviciul Turism, Promovare Turistică şi Coordonarea Centrului de Excelenţă în Turism.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul: ştiinţe economice sau ştiinţe administrative;
  • studii de masterat sau postuniversitare: în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, minimum 2 ani;
  • cunoştinţe operare PC, nivel bază.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 07 septembrie 2017, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Consiliului Judeţean Constanța, camera 260, telefon 0241/488.433.

Apply for this Job