Șef serviciu – Primăria Municipiului Câmpulung MoldovenescȘef serviciu

Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc

15 ianuarie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de şef serviciu, la Serviciul Patrimoniu din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul topografiei;
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare participării la concurs – minimum 2 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 15 februarie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • 21 februarie 2018, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc, str. 22 Decembrie nr. 2 cam. 28 , județul Suceava, telefon 0230/314.425 interior 117.

Apply for this Job