Șef serviciu – Primăria Oraşului Călimăneşti, Judeţul VâlceaȘef serviciu

Primăria Oraşului Călimăneşti, Judeţul Vâlcea

14 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Călimăneşti, Judeţul Vâlcea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de şef serviciu – Serviciul Turism, Cultură Agrement.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul – ştiinţe economice/ştiinţe juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 februarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Oraşului Călimăneşti din str. Calea lui Traian nr. 380, telefon 0250/750.080, e-mail primaria_calimanesti@yahoo.com.

Apply for this Job