Șef birou – Primăria Municipiului Sibiu, județul SibiuȘef birou

Primăria Municipiului Sibiu, județul Sibiu

10 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Sibiu, județul Sibiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de șef birou, la Birou Gospodărire.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe juridice sau științe inginerești – Inginerie civila, specializarea Construcții civile, industriale și agricole sau Căi ferate, drumuri și poduri;
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, în condițiile legii (pentru absolvenții admiși în anul I începând cu anul universitar 2005-2006. prezentarea diplomei de master la proba selecției de dosare a concursului de recrutare este Absolvenții admiși în anul I înainte de anul universitar 2005- 2006 suni considerați de drept absolvenți de master);
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 5 ani;
  • perfecționări/specializări în domeniul achizițiilor publice, dovedite cu documente care să ateste aceste specializări;
  • cunoștințe operare calculator – nivel avansat;
  • cunoștințe de limba engleză sau germană – nivel avansat.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 mai 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 10 iunie 2019, ora 09:00: proba eliminatorie pe computer și proba eliminatorie de limbă străină;
  • 10 iunie 2019, ora 12:00: proba scrisă;
  • 14 iunie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, județul Sibiu, str. Samuel Brukenthal nr. 2, telefon 0269/208.800, interior 835, e-mail alina.gandila@sibiu.ro.

Apply for this Job