Șef birou – Primăria Municipiului Râmnicu Sărat, Judeţul BuzăuȘef birou

Primăria Municipiului Râmnicu Sărat, Judeţul Buzău

9 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Râmnicu Sărat, Judeţul Buzău, organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante de șef birou – Biroul Informare și Relații Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 66 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență. sau echivalentă în științe politice;
  • studii de masterat sau studii postuniversitare în domeniul administrației publice sau managementului;
  • minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor:
  • să fie numiți într-o funcție publică clasa I;
  • să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată în condițiile legii.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 mai 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 16 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarul de înscriere la concurs se depune la sediul unităţii în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului și trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 143 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, modificată şi completată de HG nr. 1173/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat din str. Nicolae Bălcescu, nr. 1, Municipiul Rămnicu Sărat, Judeţul Buzău, telefon: 0238/561.946, e-mail primarie_rmsarat@primariermsarat.ro.

Apply for this Job