Șef birou – Primăria Municipiului BucureștiȘef birou

Primăria Municipiului București

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de conducere vacante de șef birou – Biroul de Redactare Monitor Oficial al Municipiului București.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • absolvent cu diplomă de licență, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • să fie numiți într-o funcție publică din clasa I;
  • să fie absolvenți de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;
  • vechimea minimă în specialitatea studiilor – 5 ani;
  • să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată în condițiile prezentei legi.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 16 iulie 2019, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Municipiului București din București, B-dul Regina Elisabeta, nr. 47, sector 5, etajul 2, camera 246 C, telefon: 021/305.55.00, interior 2071.

Apply for this Job