Șef birou – Primăria Comunei Jilava, judeţul IlfovȘef birou

Primăria Comunei Jilava, judeţul Ilfov

5 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Jilava, judeţul Ilfov, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de șef birou, gradul II, al Biroului Investiții, Achiziții și Proiecte Europene.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești;
  • studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau in specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 5 ani;
  • curs de perfecționare în domeniul achizițiilor, proiectelor sau evaluării proprietății dovedite prin deținerea de documente justificative în condițiile legii.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 aprilie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 09 mai 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Jilava, comuna Jilava, Şos. Giurgiului nr. 279, judeţul Ilfov, telefon 021.457.01.15/021.457.11.71, e-mail primariajilava@yahoo.com.

Apply for this Job