Șef birou – Primăria Comunei Balcani, județul BacăuȘef birou

Primăria Comunei Balcani, județul Bacău

23 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Balcani, județul Bacău, organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de şef birou din cadrul Biroului comunitar de cadastru şi agricultură.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 66 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • să fie absolvenți de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;
  • să aibă studii superioare de lungă durată absolvite eu diplomă;
  • să fie numiți într-o funcție publică din clasa I;
  • să îndeplinească cerințele specifice prevăzute în fișa postului;
  • să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată în condițiile prezentei legi;
  • să aibă cel puțin 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 28 iunie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarul de înscriere la concurs se depune la sediul unităţii în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului și trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 143 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, modificată şi completată de HG nr. 1173/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei comunei Balcani, județul Bacău, telefon 0234/380.680, interior 217.

Apply for this Job