Șef birou – Poliția Locală GalațiȘef birou

Poliția Locală Galați

13 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Poliția Locală Galați organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de șef birou la Biroul monitorizare și comunicații.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 66 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • să fie absolvenți de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul ingineriei mecanice;
  • să fie numiți într-o funcție publică din clasa I; clasa I cuprinde funcțiile publice pentru a căror ocupare se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea drept;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de conducere minimum 5 ani;
  • să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată în condițiile Legii nr. 188/1999 (r2);
  • să dețină certificat general de operator – serviciul mobil terestru eliberat de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 iulie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 26 iulie 2019, ora 11.00: proba interviu.

Dosarul de înscriere la concurs se depune la sediul unităţii în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului și trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 143 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, modificată şi completată de HG nr. 1173/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliției Locale Galați din Galați, str. Traian nr. 254, Județul Galați, telefon 0236/314.00.

Apply for this Job