Șef birou – Primăria Municipiului BucureştiȘef birou

Primăria Municipiului Bucureşti

1 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Bucureşti organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante de şef birou, din cadrul Direcţiei Transporturi, Biroul Strategie Transport Urban.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 66 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • să fie absolvenţi de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice:
  • să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I;
  • absolvent cu diplomă de licenţă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de Licenţă sau echivalentă;
  • vechimea minimă în specialitatea studiilor – 5 ani:
  • să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prezentei legi.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 decembrie 2018, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului se vor anunța ulterior.

Dosarul de înscriere la concurs se depune la sediul unităţii în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului și trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 143 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, modificată şi completată de HG nr. 1173/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, B-dul Regina Elisabeta nr.47, sector 5, etajul 2, camera 246 C, telefon 021/305.55.00, interior 2071.

Apply for this Job