Șef birou – Poliția Locală a Municipiului BacăuȘef birou

Poliția Locală a Municipiului Bacău

12 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Poliția Locală a Municipiului Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de şef birou, clasa I, gradul II – din cadrul Biroului Dispecerat şi Administrare Obiective.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare dc lungă durată, absolvite cu diplomă dc licenţă sau echivalentă în ştiinţe administrative, ştiinţe economice, ştiinţe inginereşti, ştiinţe juridice sau în ştiinţe potitice;
  • studii de masterat sau studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau in specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: – 5 ani;
  • cunoştinţe de operare PC – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 15 noiembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliţiei Locale a Municipiului Bacău, din Bacău, str. I.L. Caragiale nr. 2, Județul Bacău, telefon 0234/575.978.

Apply for this Job