Șef birou – Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 BucureştiȘef birou

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 Bucureşti

12 februarie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 Bucureşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de şef  birou – Biroul 4 Proximitate – Serviciul 4 Ordine Publică, Fază şi  Proximitate – Direcţia Ordine Publică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • să fie absolvenţi de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;
  • să fie numiţi intr-o funcţie publică din clasa I;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice de conducere de şef birou – minimum 2 ani;
  • să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 martie 2018: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 15 martie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcţiei Generală de Poliţie Locală Sector 6 Bucureşti din Şos. Orhideelor, Nr. 2d, telefon: 021/413.17.38.

Apply for this Job