Șef birou (2 posturi) – Poliţia Locală BrăilaȘef birou (2 posturi)

Poliţia Locală Brăila

20 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Poliţia Locală Brăila organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de conducere vacantă, de:

  • şef birou, grad II – la Biroul Intervenţie Ordine Publică -1 post;
  • şef birou, grad II – la Biroul (Secţia) 2 Ordine Publică -1 post.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, economice, administraţie publică;
  • studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: de minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 21 septembrie 2018, ora 12:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliţiei Locale Brăila din Str. Orientului nr. 23 sau la telefon nr. 0339.401.343 interior 17.

Apply for this Job