Referent superior – Primăria Comunei SulițaReferent superior

Primăria Comunei Sulița

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Sulița, Județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de referent superior cu atribuţii de operator de rol – Compartimentul Buget – fînanţe taxe si impozite locale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesara exercitării funcţiei publice minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 august 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 23 august 2017, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Sulița, din Sulița, Județul Botoșani, telefon 0231/573.112.

Apply for this Job