Referent superior – Primăria Comunei MihăeștiReferent superior

Primăria Comunei Mihăești

15 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Mihăești, Județul Vâlcea organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de referent, clasa III, grad profesional principal în referent, clasa III, grad profesional superior, din cadrul Compartimentului Impozite și Taxe Locale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • să fi obţinut cel puţin calificativul „bine” la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii 2 ani calendaristici;
  • să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează, studii administrative;
  • să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 aprilie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Mihăești, Județul Vâlcea, din str. Principală, nr. 73, telefon 0250/772.522.

Apply for this Job