Referent superior – Primăria Comunei CăiuţiReferent superior

Primăria Comunei Căiuţi

20 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Căiuţi, Județul Bacău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de referent, clasa III, grad profesional superior în Compartimentul Fond Funciar şi Administrarea Domeniului Privat.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 august 2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • 24 august 2017, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Căiuţi, cu sediul în satul Căiuţi nr. 471, comuna Căiuţi, judeţul Bacău, 0234/338.401, e-mail: primariacaiuti@yahoo.com.

Apply for this Job