Referent superior – Direcția de Sănătate Publică PrahovaReferent superior

Direcția de Sănătate Publică Prahova

1 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția de Sănătate Publică Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de referent, grad profesional superior, specialitatea igiena pentru Compartimentul Inspecţia şi Controlul Factorilor de Risc din Mediul de Viaţă şi de Muncă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat, să deţină diplomă/eertificat de asistent medical principal – specialitatea igienă;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor necesare ocupării postulai-7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției de Sănătate Publică Prahova, cu sediul în Ploiești, str. Tache Ionescu, nr.13, telefon: 0244/407.762.

Apply for this Job