Referent şi consilier (3 posturi) – Primăria Municipiului HunedoaraReferent şi consilier (3 posturi)

Primăria Municipiului Hunedoara

31 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Hunedoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

  1. referent, clasa III, grad profesional principal in cadrul Compartimentului Relatii si Secretariat Consiliul Local din Serviciul Administratia Publica Locala si Autoritate Tutelara din aparatul de specialitate al Primarului municipiului Hunedoara;
  2. consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent in cadrul Compartimentului Relatii si Secretariat Consiliul Local din Serviciul Administratia Publica Locala si Autoritate Tutelara din aparatul de specialitate al Primarului municipiului Hunedoara;
  3. consilier, clasa I, grad profesional superior in cadrul Serviciului Fond Locativ si Relatia cu Asociatiile de Proprietari, Legalitate si Actiuni in Instanta din Directia Amenajare Teritoriu, Patrimoniu si Urbanism din aparatul de specialitate al Primarului municipiului Hunedoara.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Hunedoara din str. Libertății nr. 17, Compartimentul Resurse – Umane, telefon: 0254/716.322.

descarca: ANUNT-CONCURS-31.08.2017.pdf 57KB PDF

descarca: Bibliografie.pdf 911KB PDF

Apply for this Job