Referent principal – Primăria Municipiului CalafatReferent principal

Primăria Municipiului Calafat

1 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Calafat, Judeţul Dolj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei publice de execuție, temporar vacante de referent, clasa III, grad principal în cadrul Compartimentul Resurse umane, pregătire profesională, relaţii cu publicul-comunicare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • condiţia minimă de vechime în specialitatea studiilor – 5 ani;
  • certificat/diplomă operare calculator.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 septembrie 2017, ora 10:30: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Calafat, Judeţul Dolj şi la numărul de telefon 0251231424, int. 107.

Apply for this Job