Referent principal – Primăria Oraşului CisnădieReferent principal

Primăria Oraşului Cisnădie

28 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Cisnădie, Judeţul Sibiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de referent, clasa III, grad profesional principal, la Compartimentul Impozite şi Taxe – Serviciul Impozite, Taxe şi Autorizare Activităţi Comerciale din cadrul Direcţiei Economice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii medii: liceul economic, finalizat cu diplomă de bacalaureat sau studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat şi curs de calificare în domeniul economic;
  • vechimea în specialitatea studiilor, necesare exercitării funcţiei publice: 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 august 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 30 august 2017, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obtine la sediul Primăriei Cisnădie, din Piaţa Revoluţiei nr. 1, Județul Sibiu, telefon 0269/561.147, interior 123.

Apply for this Job