Referent principal – Agenția de Plați și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Vaslui



Referent principal

Agenția de Plați și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Vaslui

23 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plați și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Vaslui, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de referent, grad profesional principal la Serviciul Măsuri Specifice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 aprilie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției de Plați și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Vaslui, din str. Cuza Vodă, nr. 41, telefon: 0235/318.502, interior 110.

Apply for this Job