Referent principal – Primăria Comunei Prundu BârgăuluiReferent principal

Primăria Comunei Prundu Bârgăului

29 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Prundu Bârgăului, Judeţul Bistriţa-Năsăud organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de referent, clasa III, grad principal.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor – studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – 5 ani;
  • abilităţi operare PC – nivel bază, certificate prin atestat/certificat de competente profesionale de operare pe calculator.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 noiembrie 2018, ora 10.00, proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Prundu Bârgăului, nr. 512, Judeţul Bistriţa-Năsăud, telefon: 0263/265.011.

Apply for this Job