Referent III asistent – Primăria Comunei Maliuc, Județul TulceaReferent III asistent

Primăria Comunei Maliuc, Județul Tulcea

18 martie 2020

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Maliuc, Județul Tulcea organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de referent, clasa III, asistent în cadrul Compartimentului, Buget, Contabilitate, Impozite și Taxe.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • să fie absolvent de studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 aprilie 2020, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Maliuc, Str. Platanilor, Nr. 1, Județul Tulcea, telefon 0240/546.543.

Apply for this Job