Referent IA – Primăria Comunei GălbinaşiReferent IA

Primăria Comunei Gălbinaşi

28 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Gălbinaşi, cu sediul în comuna Gălbinaşi, Strada 1 Decembrie 1918 nr. 16, judeţul Călăraşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de referent IA.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor: minimum postliceale;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – 5 ani;
  • perfecţionări (specializări): cursurile/specializările dovedite cu înscrisuri oficiale în domeniul administraţiei publice, constituie un avantaj;
  • abilităţi, calităţi şi aptitudini necesare: să fie un bun stenograf şi tehnoredactor: sâ fie un bun corespondent; să fie un bun specialist în clasarea şi arhivarea actelor; să fie un bun organizator al contactelor între conducere şi persoanele din afara şi din cadrul instituţiei (întâlniri de lucru, şedinţe, conferinţe); să fie un bun specialist în manipularea şi utilizarea aparaturii modeme de birou (calculatoare, maşini de multiplicat, aparatură
  • de înregistrare – clasare etc.); inteligenţă (gândire logică, memorie, capacitate de analiză şi sinteză), corectitudine, tenacitate, seriozitate, diplomaţie; receptivitate, spirit de echipă, atenţie distributivă: capacitatea de a se adapta la sarcini în continuă schimbare; atitudine politicoasă faţă de persoanele cu care intră în contact:
  • scrisul ortografic și caligrafic constituie un avantaj;
  • cunoştinţe de operare/programare calculator: Word, Excel, Power Point.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 28 septembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la Primăria Comunei Gălbinaşi, cu sediul în comuna Gălbinaşi, Strada 1 Decembrie 1918 nr. 16, judeţul Călăraşi, telefon 0242/516.814.

Apply for this Job