Referent debutant – Primăria Orașului Întorsura Buzăului, Județul CovasnaReferent debutant

Primăria Orașului Întorsura Buzăului, Județul Covasna

6 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Orașului Întorsura Buzăului, Județul Covasna, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de referent, clasa III, grad profesional debutant – Compartiment Colectare Venituri.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 08 ianuarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 11 ianuarie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăria Orașului Întorsura Buzăului, Județul Covasna din str.Mihai Viteazu, nr. 173, telefon:  0267/370.337, e-mail primaria@intorsura.info.

Apply for this Job