Referent debutant – Primăria Comunei Stănești, Județul GiurgiuReferent debutant

Primăria Comunei Stănești, Județul Giurgiu

12 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Stănești, Județul Giurgiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante, de referent, clasa III, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Agricol şi Cadastru.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 mai 2019, ora 15:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 15 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Stănești din județul Giurgiu, telefon 0246/235.107, e-mail secretar@primaria-stanesti.ro.

Apply for this Job