Referent debutant – Primăria Comunei CorcovaReferent debutant

Primăria Comunei Corcova

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Corcova, județul Mehedinți, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacante de referent debutant – Compartimentul registrul agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii: medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime: nu e cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 28 august  2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Corcova, județul Mehedinți, telefon 0252.383.464, e-mail: primariacorcovamh@yahoo.com.

Apply for this Job