Referent debutant – Primăria Comunei SuseniReferent debutant

Primăria Comunei Suseni

15 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Suseni, Judeţul Harghita organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de referent de specialitate, clasa II, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului cadastru şi agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de scurtă durată, absolvite cu diplomă în domeniul topografie, cartografie şi cadastru funciar;
  • vechime – nu e cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 octombrie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 19 octombrie 2017, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Suseni şi la nr. de telefon 0266-350077.

Apply for this Job