Referent de specialitate principal – Unitatea Administrativ - Teritorială Comuna BozioruReferent de specialitate principal

Unitatea Administrativ – Teritorială Comuna Bozioru

12 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Unitatea Administrativ – Teritorială Comuna Bozioru, județul Buzău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție, vacante, de inspector de specialitate principal – Compartimentul Agricol, Cadastru și Urbanism.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de scurtă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul inginerie, administrație publică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 mai 2019, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 14 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 17 mai 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Bozioru, cu sediul în comuna Bozioru, judeţul Buzău, telefon 0238/708.036.

Apply for this Job