Referent de specialitate, grad profesional superior – Primăria Comunei Turdaş, județul HunedoaraReferent de specialitate, grad profesional superior

Primăria Comunei Turdaş, județul Hunedoara

28 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Turdaş, județul Hunedoara, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de referent de specialitate, grad profesional superior – Compartimentul Urbanism.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de scurtă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul inginerie;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 ianuarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi counicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Turdaş, din comuna Turdaş, Str. Principală nr. 100, judeţul Hunedoara, telefon: 0254/244.710.

Apply for this Job