Referent de specialitate – Casa Judeţeană de Pensii Caraş-SeverinReferent de specialitate

Casa Judeţeană de Pensii Caraş-Severin

26 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Judeţeană de Pensii Caraş-Severin organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de referent de specialitate, clasa II, gradul profesional superior, în cadrul Compartimentului Plăţi Pretaţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de scurtă durată, absolvite cu diplomă;
  • vechime în muncă de minimum nouă ani în specialitatea studiilor superioare de scurtă durată absolvite cu diplomă, necesare exercitării funcţiei publice susmenţionată.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei Judeţene de Pensii Caraş-Severin, str. Traian Lalescu nr. 27, telefon 0255/ 214.968 int. 15.

Apply for this Job