Referent de specialitate asistent – Primăria Comunei Tămădău Mare, Judeţul CălărașiReferent de specialitate asistent

Primăria Comunei Tămădău Mare, Judeţul Călărași

20 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Tămădău Mare, Judeţul Călărași, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de referent de specialitate, clasa II, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului Contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de scurtă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 8 luni;
  • cunoștințe de operare pe calculator.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 martie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 22 martie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Tămădău Mare, Str. Principală nr. 55, Judeţul Călărași, telefon 0242.643.309.

Apply for this Job