Referent de specialitate asistent – Primăria Comunei Remetea MareReferent de specialitate asistent

Primăria Comunei Remetea Mare

30 august 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Remetea Mare, Judeţul Timiş, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de referent de specialitate, clasa II, grad profesional asistent.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de scurtă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Sociologie şi Asistenţă Socială, Psihologie;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 8 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 octombrie 2017, ora 09.00: proba scrisă;
  • 20 octombrie 2017, ora 09.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul instituţiei, în localitatea Remetea Mare, la secretariatul comisiei de concurs – Serviciul Resurse Umane, organizare, salarizare, telefon 0256/230.288.

Apply for this Job