Referent de specialitate asistent – Primăria Comunei GălbinaşiReferent de specialitate asistent

Primăria Comunei Gălbinaşi

28 februarie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Gălbinaşi, Judeţul Buzău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante de referent de specialitate, clasa II, grad profesional asistent, Compartimentul financiar-contabil, impozite şi taxe, achiziţii publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de scurtă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, minimum 8 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 martie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 15 martie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Gălbinaşi din str. Unirii, nr. 71, telefon 0238/780.015.

Apply for this Job