Referent de specialitate (2 posturi) – Primăria Municipiului GheorgheniReferent de specialitate (2 posturi)

Primăria Municipiului Gheorgheni

15 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Gheorgheni, Județul Harghita organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcții publice de execuție vacante, de referent de specialitate în cadrul Compartimentului pentru aplicarea legii fond funciar, agricol cadastru (2 posturi).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de scurtă durată, absolvite cu diplomă;
  • vechime minimă în exercitarea funcţiilor publice minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 aprilie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 21 aprilie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Municipiului Gheorgheni, Județul Harghita din str. Piaţa Libertăţii nr. 27, telefon 0266/139.914.

Apply for this Job