Referent, consilier și inspector (5 posturi) – Primăria Oraşului MurgeniReferent, consilier și inspector (5 posturi)

Primăria Oraşului Murgeni

10 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Murgeni, Judeţul Vaslui organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

1. – referent, clasa III, grad profesional asistent – Compartiment impozite şi taxe locale;
2. – referent, clasa III, grad profesional asistent – Compartiment impozite şi taxe locale;
3. – referent, clasa III, grad profesional principal – Compartiment impozite şi taxe locale;
4. – consilier, clasa I, grad profesional principal – Compartiment investiţii;
5. – inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment Buget Finanţe Contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

Condiţii pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiilor vacante de referent, clasa III, grad profesional asistent , Compartimentul laxe şi impozite locale;
– studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 6 luni.

Condiţii pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei vacante de referent, clasa III, grad profesional principal, Compartimentul taxe şi impozite locale:
– studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 5 ani.

Condiţii pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Investiţii:
– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice sau ştiinţelor inginereşti;
– vechimea în specialitatea studiilor: minimum 5 ani.

Condiţii pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Buget Finanţe Contabilitate:
– studii universitare de licenţă absolvite eu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice sau ştiinţelor juridice;
-fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 aprilie 2017, ora 09:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Oraşului Murgeni, Judeţul Vaslui, telefon 0235/426.020.

Apply for this Job