Referent clasa a IlI-a (2 posturi) – Primăria Comunei Scânteia, judeţul IaşiReferent clasa a IlI-a (2 posturi)

Primăria Comunei Scânteia, judeţul Iaşi

22 iunie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Scânteia, judeţul Iaşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, astfel:

  • post de referent clasa a III-a, gradul profesional asistent, compartimentul – S.P.C.L.E.P. (cu atribuţii de ofiţer de stare civilă),
  • post de referent clasa a III-a, gradul profesional debutant, compartimentul – S.P.C.L.E.P. (cu atribuţii pe linie de evidenţă a persoanelor).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 iulie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Scânteia, judeţul Iaşi, telefon: 0232/22.92.60.

Apply for this Job