Referent asistent – Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor BrașovReferent asistent

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Brașov

6 aprilie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Brașov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de referent, clasa III, grad profesional asistent la Serviciul Evidenţa Persoanelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 aprilie 2017: termenul limită pentru depunerea dosarelor.
  • 09 mai 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Brașov, din bd. Eroilor nr. 8, Brașov, telefon 0268/414.460, interior 139.

Apply for this Job